Насловна Вијести Источно Сарајево „Славија“ нови-стари првак Јадранске џију-џицу лиге

„Славија“ нови-стари првак Јадранске џију-џицу лиге

201
0

Џију-џицу тим „Славија“ наступио је јуче на финалу Јадранске џију-џицу лиге, које се одржало у Скопљу.

На екипном такмичење, на којем је учествовало осам најбољих клубова са простора бивше Југославије, екипа „Славије“ је од 18 борби успјела да побједи у чак 17 мечева.

У четвртфиналу ова екипа побиједила је представника Црне Горе, екипу „Панда“ из Херцег Новог резултатом 6:0, док су у полуфиналу, резултатом 5:2, били бољи од представник Србије, смедеревске екипе „Ронин“.

– У финале Јадранске лиге састале су се двије екипе из Републике Српске, што је довољан показатељ квалитета наших такмичара. Овим резултатом показали смо апсолутну доминацију и потврдили чињеницу да у Источном Сарајеву тренирају најбољи такмичари на простору бивше Југославије – саопштили су из овог клуба.

За екипу „Славије“ до 62 килограма борили су се Павле Готовац и Бориша Кењић, док су се у категорији до 69 килограма борили Урош Бојанић и Милан Антуновић.

У категорији до 77 килограма, за ову екипу, борио се Ристић Слободан, до 85 килограма борили су се Давор Бујак и Данијел Блажић, а до 94 килограма Данијел Дамјановић и Лазар Матић.

Александар Ђукелић борио се у категорији преко 94 килограма.

ИЗВОРkatera.news
Претходни текстСутра Аранђеловдан
Сљедећи текстУ пуцњави рањен мушкарац