Насловна Вијести Република Српска „Славија“ савладала „Дрину“

„Славија“ савладала „Дрину“

159
0

Одбојкашице „Славије“ су на свом паркету заслужено и лако савладале „Дрину“ из Зворника са 3:1. По сетовима је био 19:25, 25:12, 25:21, 25.20.

Први сет није наговјештавао лаган тријумф играчица Кристине Вуце. Почеле су оне поспано, успавано, без много жара и „Дрина“ је од самог старта до краја сета чувала и повећавала предност.

Домаћи тим је у самом финишу тог дијела меча заиграо нешто организованије и са више жара, па су ипак избјегле висок пораз на самом старту.

Тај финиш првог сета као да је био најава боље игре „Славије“. Оне су у наредна три сета показале ипак више жеље и агресивности, па је Критина Вуца у самом финишу четвртог сета могла у игру увести и одбојкашице које су обично на клупи. Оне су рутински завршиле тај дио утакмице и славиле са 3:1.

СЛАВИЈА – ДРИНА 3:1 (19:25, 25:12, 25:21, 25:22)
СРЦ „Славија“
Гледалаца: 100

Славија: Шоја, Бањанин, Гогић, Рундић, Кошарац, Лучић, Драшковић, Јасика, Дамјановић, Бозало, Ђуровић, Бугарин, Попић, Шарац  

Дрина: Томић, Милутиновић, Станковић, Јевтић, Лојпур, Томић, Перишић, Стојановић, Стјепановић, Росић, Илић, А. Стојановић 

ИЗВОР sportdc.net
Претходни текстЕнвер на Палама срео младића: Дао ми је новац и рекао: „Попиј шта од Србина православца“
Сљедећи текстМарина Куртеш у борби за бронзу на Европском првенству