Насловна Најновије Словенски јунак с’ платом од 5.000 евра поздравио Вучића

Словенски јунак с’ платом од 5.000 евра поздравио Вучића

68
0

Предсједник Србије Александар Вучић, коментарисао је испадање своје селекције у групној фази Европског првенства, а том приликом споменуо је и словенског фудбалера Жана Карничника, који је постигао гол Србији, након чега га је фудбалер Цеља једноставно одлучио поздравити.

Вучић је рекао да Карничник игра за 5.000 евра и да је проблем то што много скупљи играчи Србије, нису могли да прођу даље.

„Ја сам сагласан да је дебакл. Јесте спорт, све је спорт, само смо ми много пара дали за тај спорт и много уложили. Људи у Србији заслужују боље резултате. Није проблем да изгубите од Енглеске која је лоша, није проблем да изгубите од Њемачке, Шпаније, кога хоћете, али је проблем када изгубите од Словеније, која три пута мање кошта него тим Србије, када играч који прима плату 5.000 евра у Цељу, даје голове зато што нема ко да га испрати“, рекао је Вучић.

На данашњој пресс-конференцији, фудбалер Цеља је симпатично прокоментарисао Вучићеве наводе и поздравио га уз широк осмијех.

„О томе круже снимци“, насмијао се дефанзивац Цеља, када се појавио пред новинарима прије тренинга у Вуперталу.“Могу само да га поздравим. Вјерујем да је мало разочаран. Очигледно и он зна колика је моја плата, па… немам шта да додам“, одговорио је један од словенских јунака на овом Еуру, а преноси Сиол.нет.

Словенија ће у понедјељак од 20 часова у Франкфурту играти против Португала. Претходно су у групи остварили три ремија против Данске (1:1), Србије (1:1) и Енглеске (0:0), што им је било довољно за пролаз даље.

ИЗВОРSiol.net
Претходни текстЋосић честитао Видовдан
Сљедећи текстМандић: Резолуција о Јасеновцу није ни на чију штету, па ни Хрватске