Насловна Најновије Соколац: Малишани завршном приредбом одушевили госте

Соколац: Малишани завршном приредбом одушевили госте

204
0

Малишани соколачког вртића су данашњом завршном приредбом, којој су присуствовали и њихови родитељи, у цјелости реализовали планирани програм за обиљежавање Недјеље дјетета.

Вршилац дужности директора ове установе Мирјана Субашић, изразила је задовољство што су малишани одушевили своје госте на завршној свечаности, гдје су рецитовали, пјевали и играли.

Она је подсјетила да је у вртићу, у складу са овогодишњим слоганом „Подијели радост, знање и љубав“, у протеклих пет дана организован низ активности у којима су дјеца учила да са својим вршњацима и суграђанима дијеле радост, знање и љубав.

Субашићева је навела да су протеклих дана малишани из вртића, у пратњи васпитачица, посјетили Цркву Светог пророка Илије на Сокоцу, са родитељима уживали на јесењој креативној радионици, имали прилику да присуствују представи за дјецу „Штрумпфови“, те учествују у маскенбалу на отвореном.

„Данас смо уживали у приредби предшколаца, групе од које највише очекујемо и који су показали да су заиста били вриједни“, изјавила је Субашићева новинарима.

Начелник општине Соколац Милован Бјелица, похвалио је рад и стручно дјеловање руководства и свих запослених у вртићу, те навео да је у протеклих десет година много уложено у ту установу.

„Неопходно је замијенити унутрашњу столарију, ријешити машински дио, гријање и преуредити кров“, навео је Бјелица и истакао да је вртић једна од најзначајнијих установа на подручју општине Соколац, те да јој зато локална управа посвећује посебну пажњу.

У соколачком вртићу тренутно борави око 180 дјеце.

ИЗВОРсрна, фото ИНФО Центар Соколац
Претходни текстИзвјестан пораст цијена горива у Републици Српској
Сљедећи текстИсточно Сарајево: За НВО и пројекте у области културе 80.000 КМ