Насловна Најновије Соколачки вртић врши упис за припремни програм пред полазак у школу

Соколачки вртић врши упис за припремни програм пред полазак у школу

270
0

Установа за предшколско васпитање и образовање „Соколац“ обавјештава родитеље дјеце која су рођена у периоду у 01.09.2016. године до 31.12.2017. године, која да сада нису била обухваћена нити једним видом предшколског васпитања и образовања да ће се како је истакла в.д. директор Установе Мирјана Субашић вршити упис за Припремни програм пред полазак у школу.

• У овај програм се укључују дјеца која по Закону о основном образовању у наредној школској години стичу услове за полазак у први разред основне школе, а која нису полазници цјеловитог развојног програма предшколског васпитања и образовања. Сврха Програма за дјецу у години пред полазак у школу је подршка дјетету у погледу физичког здравља и физичке зрелости, когнитивног развоја, социјалне зрелости и емоционалне стабилности, кроз пружање основних знања која ће се надограђивати у школи, стицање радних навика, развијање љубави према учењу, оспособљавање за самосталан и креативан рад, развијање осјећаја одговорности, међусобне толеранције и учење правила понашања у групи- истакла је Субашићева.

Према њеним ријечима пријаве за Програм који ће бити реализован у периоду од 01.03.2023. до 31.05.2023. године, могу се доставити сваког радног дана у просторијама управе од 09.00 до 13.00 часова.

ИЗВОРИнфо центар Соколац
Претходни текстЦИК тужилаштвима поднио 44 пријаве због основане сумње да је почињено кривично дјело
Сљедећи текстЕмисија „Пулс града“ 07.11.(ВИДЕО)