Насловна Вијести Источно Сарајево Соколачки малишани маскенбалом поздравили суграђане

Соколачки малишани маскенбалом поздравили суграђане

225
0

Малишани соколачког вртића данас су, уз помоћ својих васпитачица, организовали традиционални прољећни маскенбал, штењом кроз град и пригодним програмом за родитеље и бројне суграђене.

Тема је усклађена са називима редовних група цјелодневног боравка „Цвјетићи“, „Сунцокрети“, „Совице“, „Бубамаре“, „Пчелице“,“Звјездице“,“Лептирићи“ и“Звончићи“, а придружиле су им се и двије групе будућих првачића који припремни програм прате у тој предшколској установи.

Малишане је осим бројних грађана, окупљених на платоу испред зграде општине Соколац, поздравио и начелник општине Милован Бјелица.

Он је истакао да је локална управа значајну пажњу посветила Установи за предшколско васпитање и образовање и створила све услове за рад особља и угодан боравак дјеце у вртићу.

„Уз кадрове са доста искуства у раду, ангажовали смо и млађе васпитаче, што је ову установу ставило у ред најуспјешнијих у овој области у БиХ“, рекао је Бјелица, обраћајући се присутнима на маскенбалу.

Он је изразио задовољство што не опада број дјеце и што број захтјева за упис полазника у вртићу стално расте.

У соколачком вртићу борави више од 180 дјеце у више узрасних група.

У маскенбалском програму учестовали су малишани млађе и старије јасличке групе и вртићких група, а програм су крунисали будући првачићи „Прољећним колом“.

ИЗВОРсрна, Инфо центар Соколац
Претходни текстПосјета компанији текстила “Мраз“ у Палама
Сљедећи текстСтање безбједности у општини Источно Ново Сарајево задовољавајуће