Насловна Најновије Сокочанка Исидора Боровчанин на БРИКС играма у Казању

Сокочанка Исидора Боровчанин на БРИКС играма у Казању

81
0

Члан Карате клуба „Гласинац“ са Сокоца Исидора Боровчанин наступила је јуче на БРИКС играма у Казању,  у дисциплини кате. Срећа није била на њеној страни што се тиче медаља, али како каже ово ће засигурно бити једно од већих искустава у току њене каријере.

  • Једно превелико искуство и један превелик догађај. Сматрам да је тешко дочарати цјелокупну атмосферу некоме ко није доживио да учествује на оваквом такмичењу. Борба је могла да прође много боље, али сам захвална Богу што сам уопште доспјела ту гдје јесам. Честитам свим пријатељима на досадашњим постигнутим резултатима, и желим много среће и осталим такмичарима, рекла је Исидора Боровчанин.

Каратисти су јуче наступали у борбама кате и појединачно. У борбама појединачно Павле Тујаковић освојио је бронзану медаљу, која је уједно и прва медаља Републици Српској на БРИКС играма.

Данас наступају техничари у +84, -84 и -68 категорији.

  • Очекујемо још више медаља и бољи пласман у наредним такмичењима. Атмосфера је је фантастична, сви се бодримо и навијамо једни за друге, истакла је Исидора.

Репрезентација Републике Српске у руском Казању до 23. јуна одмјериће снаге у осам дисциплина на Играма БРИКС-а.

ИЗВОРИнфо центар Соколац/ Припремила: Жељана Поњарац
Претходни текстЏелетовић: 81 лице из Источне Херцеговине на списку несталих, велики број података скривају војне и цивилне архиве
Сљедећи текстМарија Пантелић ђак генерације Средњошколског центра „Милорад Влачић“ у Власеници