Насловна Најновије Спајић каснио на састанак са Радевим, бугарска делегација напустила зграду Владе

Спајић каснио на састанак са Радевим, бугарска делегација напустила зграду Владе

98
0

Премијер Црне Горе Милојко Спајић, каснио је на састанак са бугарским предсједником Руменом Радевим, који се налази у званичној посјети Црној Гори, па је делегација Бугарске напустила зграду Владе.

Састанак је био планиран за 17.00 часова и бугарски предсједник је дошао на вријеме, али је након четири минута чекања напустио зграду Владе у Подгорици.

Из црногорске Владе су навели да је Спајић „имао велику жељу да се састане са бугарским предсједником, упркос згуснутој агенди, али је ранији састанак са њемачком туристичком комнпанијом, трајао три минута дуже од планираног“.

Sastanak Spajića sa predsjednikom Bugarske kasnio, Radev napustio zgradu Vlade

Радев се данас на Цетињу састао са предсједником Црне Горе Јаковом Милатовићем, а потом у Подгорици са предсједником Скупштине Андријом Мандићем.

Spajić kasnio na sastanak sa predsjednikom Bugarske, Radev napustio zgradu Vlade

Предсједник Бугарске, која је чланица Европске уније, дошао је синоћ у Црну Гору и према протоколу, на аеродрому га је уз државне почасти дочекао замјеник предсједника Владе Алекса Бечић.

Бугарски предсједник би вечерас требало да присуствује свечаној вечери, коју њему у част организује предсједник Милатовић.

ИЗВОРсрна, фото Vijesti.me
Претходни текстМинистри Каран и Дачић сутра у Требињу
Сљедећи текст„Пулс града“, РТВИС, 17.6.2024. (ВИДЕО)