Насловна Најновије Спектакуларним наступима отворен овогодишњи Егзит

Спектакуларним наступима отворен овогодишњи Егзит

128
0

Baby Lasagna, Iniko, Burak Yeter и Dimash запалили су Тврђаву на Теслин рођендан, а вечерас стижу Gucci Mane, Carl Cox, Oliver Tree, KlangKuenstler, Rudimental и низ других.

Капије Егзит фестивала синоћ су отворене по 24. пут, публику су у оквиру специјалног Нултог дана на Tesla Universe бини расплесали и  Whyte Fang, Teya Dora, Luke Black i Keni  није мртав, док ће вечерас пуним сјајем засијати више од 40 бина и зона! 

RASPRODATI KOMPLETI ULAZNICA ZA EXIT, JEDNODNEVNE I DALJE U PRODAJI!  Poseban kontingent na festivalskim kapijama!

На Егзит у наредним данима стижу и легендарни хип-хоп и поп састав, Black Eyed Peas, кооснивач Rage Against The Machine Tom Morello, braća Cavalera, Bonobo, Black  Coffee, Maceo Plex, Sara Landry, John Newman DJ Hybrid live, Ofenbach, Steve Angelo, Altin Gün, Azahriah, Ofenbach и многи други, а сатница и цијели програм по бинама доступни су на сајту ово фестивала.

Otvoren Exit 2024.

EXIT Festival с още хедлайнери на техно и хаус line up-а! | MMTV

Једнодневне улазнице за четвртак могу се купити по цијени од 3.690 динара, за петак или суботу по цијени од 4.490 динара, док су улазнице за нед‌јељу доступне по цијени од 3.390 динара. Све улазнице су доступне на сајту Егзит фестивала, као и на продајним мјестима и онлајн на страницама Gigs Tixa.

Spektakularnim nastupima Baby Lasagne, Iniko i Buraka Yetera otvoren "Exit"

Otvoren Exit 2024.

ИЗВОРртвис / ФОТО:Агенције
Претходни текстКрњи Уставни суд БиХ поново против Српске; Шулић: Покушај државног удара, имовина ријешена Дејтоном
Сљедећи текстБолница Србија расписала конкурс за четири специјализације