Насловна Најновије „СПРЖИЋУ ТЕ“ Станивуковић гостовао код Хаџифејзовића у емисији, па разљутио водитеља

„СПРЖИЋУ ТЕ“ Станивуковић гостовао код Хаџифејзовића у емисији, па разљутио водитеља

197
0

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић синоћ је, гостујући на телевизији Фејс код новинара и водитеља Сенада Хаџифејзовића, поручио да је ПДП потребно потпуно ребрендирање, разговарали су и о Јелени Тривић, потпредсједници ПДП, а током емисије је дошло и до жестоке расправе између Станивуковића и Хаџифејзовића.

Ситуација је почела да ескалира када је Хаџифејзовић упитао Станивуковића да ли га погађа то што га називају човјеком Милорада Додика лидера СНСД, Станивуковић је на то одговорио: “Ничији сам”.

Хаџифејзовића га је онда упитао да ли га Додик нечим уцјењује.

– За шта да ме уцијени? Слобода нема цијену. Поштен сам и чист к´о суза. Лажу да сам уцијењен. Говоре и о Вукану и Јелени свашта. Рекли су да имају снимак и о Јелени – рекао је Станивуковић.

Након краће расправе Хаџифејзовић је рекао Станивуковићу да ће га „спржити“.

– Да имам намеру, Драшко, спржио бих те за 15 секунди на уцјенама, Додику и снимку – рекао је новинар.

Станивуковић му је онда одговорио да је за Додика причао да ће га “убити”, а њега спржити.

Хаџифејзовић је онда појаснио да није мислио да га спржи „буквално“, већ новинарски.

На питање шта мисли о Додику, Станивуковић је одговорио да је лидер СНСД “криминалац”. Он је, такође, рекао да се није помирио с Додиком.

Говорећи о свом односу према Јелени Тривић, градоначелник Бањалуке рекао је да она “ради одличан посао” и да је, према његовим ријечима, направила сјајан резултат, али и да је “смисао политике није да будемо у опозицији, већ да будемо власт”.

– На раскрсници смо да видимо ко је бољи од нас двоје да преузме странку. Одрекао сам се мандата посланика. Имао сам вишечасовни разговор с Младеном Иванићем, он је за то да се Јелена и ја усугласимо ко ће бити предсједник ПДП. Џентлмен сам, пустио бих је да буде предсједница. Глупост је то што кажу да слабим ПДП како бих помогао Додику – рекао је Станивуковић.

 

 

ИЗВОРсрпска инфо
Претходни текстОд данас на снази одлука о ограничењу висине цијене пелета
Сљедећи текстДонедавни политички истомишљеници кренули у сукоб