Насловна Најновије Сраман призор на билборду у Ваљеву – црни орао с албанске заставе...

Сраман призор на билборду у Ваљеву – црни орао с албанске заставе дави српског орла (ФОТО)

119
0
На билборду у Ваљеву је освануо призор како црни, двоглави орао који се налази на албанској застави, дави бијелог орла, обиљежје српске заставе.
 
Градоначелник Ваљева Лазар Гојковић је за Републику рекао да се ради о приватном билборду.

– Никад досад није постојао ни сличан проблем и јасно је да нико нормалан не би то окачио. Немам друго објашњење него да се ради о хакерском нападу – навео је Гојковић.

Људи који раде у компанији која је била задужена за овај билборд су изјавили да је билборд хакован, и да је све пријављено надлежним институцијама.

– Компјутер је спакован и спреман за вјештачење којим ће се бавити Одјељење за високотехнолошки криминал. Они ће установити како је до тога дошло и како је неко успио да „упадне“ у систем. Рачунар ће све показати – испричали су из ове фирме.

Навели су да је истог момента све угашено и додали да је страшно што је та слика обишла све.

– То је био и циљ онима који су на овај начин жељели све да нас испровоцирају, они се сад наслађују тиме. Страшно – закључили су из компаније.

Новости су пренијеле да се, након што је снимак објављен, у коментарима огласио и мушкарац који каже да је власник билборда.

– Ја сам власник билборда који је ноћас хакован. Чим сам сазнао, исти сам угасио, а случај ће бити пријављен надлежним органима – написано је испод објаве.

ИЗВОРРепублика
Претходни текстСутра претежно сунчано
Сљедећи текстЈахорина: Почео међународни симпозијум „Дани ендокринолога и дијабетолога Републике Српске“ (Видео)