Насловна Најновије Станивуковић: Научићу од Тривићке да се никада ни према коме не поставим...

Станивуковић: Научићу од Тривићке да се никада ни према коме не поставим као она према мени

214
0

Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке и потпредсједник ПДП-а, огласио се након што је страначка колегица Јелена Тривић изнијела тешке оптужбе на његов рачун путем Фејсбука.

Он је Тривићки пожелио сву срећу, али је и рекао да ће од ње научити “да се никада, ни према коме не постави тако као она према њему данас”.

“Јелени Тривић од срца желим сву срећу у животу и сваком даљем политичком кораку! Захвалан сам јој на свему што смо заједно прошли, свим побједама, а и изазовима кроз које смо пролазили. У част тога, ништа мање од најбољег не желим да кажем”, навео је Станивуковић на Инстаграму.

Он је рекао да ништа није вриједно спуштања испод људског достојанства.

“Ако би ме политика икада покушала натјерати да тако ружно причам и изнесем толико лажи о онима са којима сам растао, сазријевао и све ово пролазио, молио бих Бога да станем, одустанем и напустим политику. Ништа није вриједно тог спуштања испод људског достојанства”, навео је Станивуковић.

Политику, као и живот прате и побједе и порази, а наша снага се мјери по томе како се понашамо у тим различитим животним амплитудама и нико од нас у животу неће бити амнестиран тих амплитуда, поручио је он.

“Ја ћу једно покушати – научити од ње да се никада, ни према коме не поставим тако као она према мени данас, онда када се чини да ствари нису или добре или по мојој вољи”, закључио је Станивуковић.

Тривићка је раније данас, између осталог, Станивуковића назвала манипулатором и „Додиковим“.

ИЗВОРАтв
Претходни текстЕмисија „Пулс града“ 12.11.(ВИДЕО)
Сљедећи текстЕмисија „Источна трибина“ 12.11.(ВИДЕО)