Насловна Вијести Источно Сарајево Стање безбједности у општини Источно Ново Сарајево задовољавајуће

Стање безбједности у општини Источно Ново Сарајево задовољавајуће

282
0

Стање безбједности у општини Источно Ново Сарајево је задовољавајуће, како у вези са општом безбједности грађана, тако и безбједности саобраћаја, закључак је данашње сједнице Форума за безбједност ове локалне заједнице којој је предсједавао начелник општине Јован Kатић.

На дневном реду данашње редовне сједнице Форума за безбједност нашле су се различите теме од значаја за побољшање безбједности грађана ове локалне заједнице, саопштено је из Општинске управе.

Иницијативе су се односиле на безбједност грађана и њихове имовине на подручју општине, безбједност ученика и вршњачко насиље, те остале теме у складу са актуелном ситуацијом.

Оцијењено је да је неопходно ријешити проблем ограничења брзине у улицама Дечанска и Вука Kараџића.

Закључено је да је безбједност ученика у основним и средњим школама на задовољавајућем нивоу, те да нису пријављени случајеви вршњачког насиља.

Заједнички је оцијењено да је неопходно направити инспекцијски надзор противпожарних апарата и хидраната у улазима зграда ради бржег интервенисања у случајевима пожара или предузети све одговарајуће мјере.

Директор Дома здравља Источно Сарајево, констатовао је да нема пријављених случајева вируса корона у овој установи, као ни Болници „Србија“.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСоколачки малишани маскенбалом поздравили суграђане
Сљедећи текстНастављена потрага за несталим Милошем Граховцем