Насловна Најновије Стевандић на јавним расправама у Требињу и Источном Сарајеву

Стевандић на јавним расправама у Требињу и Источном Сарајеву

65
0

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић, учествоваће у јавним расправама у вези са Нацртом закона о допуни Закона о употреби заставе, грба и химне, које ће данас и сутра бити одржане у Требињу и Источном Сарајеву.

Јавна расправа у Требињу биће одржана данас од 18.00 часова у сали Скупштине града, а у Источном Сарајеву сутра од 13.00 часова у сали Скупштине града, најављено је из Народне скупштине Републике Српске.

Надлежни органи, организације, научне и стручне институције и заинтересовани грађани позвани су да се укључе у јавну расправу и допринесу унапређењу квалитета текста Нацрта закона о допуни Закона о употреби заставе, грба и химне.

Учешће у јавној расправи може се остварити и достављањем примједби, приједлога и сугестија у писаном облику на адресу Трг јасеновачких жртава један Бањалука, а у електронском облику на мејл адресу секретаријат@народнаскупстинарс.нет до 2. августа.

Нацрт закона о допуни Закона о употреби заставе, грба и химне и закључак у вези са Нацртом закона о допуни Закона о употреби заставе, грба и химне /“Службени гласник Републике Српске“ број 61/24/ доступни су на интернет страници Народне скупштине Републике Српске.

Јавни позив, Нацрт закона и закључак у вези са њим, као и образац за достављање примједби, приједлога и сугестија могу се преузети на линку хттпс://www.народнаскупстинарс.нет/?q=ци/вијести/упућен-јавни-позив-за-одржавање-јавне-расправе-у-вези-са-нацртом-закона-о-допуни-закона-о-употреби-заставе-грба-и-химне.

Народна скупштина Републике Српске усвојила је почетком јула Нацрт закона о допуни Закона о употреби заставе, грба и химне, чији је предлагач предсједник парламента Српске Ненад Стевандић.

ИЗВОРсрна
Претходни текстУ Српској рођено још 15 беба
Сљедећи текстДанас комеморација жртвама усташког злочина 1941.