Насловна Најновије Стевандић на јавној расправи у Источном Сарајеву

Стевандић на јавној расправи у Источном Сарајеву

54
0

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић, учествоваће данас у Источном Сарајеву у јавној расправи у вези са Нацртом закона о допуни Закона о употреби заставе, грба и химне.

Јавна расправа биће одржана од 13.00 часова у сали Скупштине града, најављено је из Народне скупштине Републике Српске.

U Istočnom Sarajevu javna rasprava u vezi sa Nacrtom zakona o upotrebi  zastave, grba i himne - princip.news

Надлежни органи, организације, научне и стручне институције и заинтересовани грађани позвани су да се укључе у јавну расправу и допринесу унапређењу квалитета текста Нацрта закона о допуни Закона о употреби заставе, грба и химне.

Учешће у јавној расправи може се остварити и достављањем примједби, приједлога и сугестија у писаном облику на адресу Трг јасеновачких жртава један Бањалука, а у електронском облику на мејл адресу секретаријат@народнаскупстинарс.нет до 2. августа.

Народна скупштина Републике Српске усвојила је почетком јула Нацрт закона о допуни Закона о употреби заставе, грба и химне, чији је предлагач предсједник парламента Српске Ненад Стевандић.

Нацрт закона о допуни Закона о употреби заставе, грба и химне и закључак у вези са Нацртом закона о допуни Закона о употреби заставе, грба и химне доступни су на интернет страници Народне скупштине Републике Српске.

ИЗВОРсрна, фото илустрација Радио Требиње
Претходни текстУгашена три пожара на Сокоцу, једно лице повријеђено
Сљедећи текстОко 60% регистрованих возила у Српској старије од 15 година