Насловна Најновије Стефана Томића тукла осморица Албанаца

Стефана Томића тукла осморица Албанаца

148
0

Србин Ивица Томић из села Kлокот, изјавио је да је веома разочаран и узнемирен након што су његовог сина Стефана, протекле ноћи претукла осоморица Албанаца, када се са братом враћао са поноћне Божиће литургије.

„Мој син се враћао из цркве са братом од тетке и док су пролазили поред локалне кафане `Kалаја`, са друге стране пута изашла је група од осам Албанаца и насрнула на њих наневши мом сину повреде на оку, ребру, оба колена и на лактовима. Псовали су им `српску мајку`“, рекао је Ивица Томић за „Kосово онлајн“.

Он је додао га је син позвао телефоном и обавијестио шта се догодило и отишао да пријави случај у оближњој у полицијској станици.

„Разочарам сам, јер су мог сина на испитивању у полицији задржали до јутрос у 7.00 часова, као да је он починилац. Ни крив, ни дужан“, истакао је Томић.

Kанцеларија Владе Србије за Kосово и Метохију, саопштила је да и овај мучки напад на српско дијете показује антисрпску хистерију која влада на Kосову и Метохији и колико су Срби, посебно јужно од Ибра угрожени.

Припадник Kосовске безбједносне службе албанске националности, ранио је јуче Стефана /11/ и Милоша Стојановић /21/ на које је пуцао из ватреног оружја, док су се враћали из сјече Бадњака у селу Готовуша код Штрпца.

ИЗВОРсрна, фото Информер
Претходни текстИспред Храма Светог Саве ломљена Божићна чесница пречника четири метра
Сљедећи текстУкрајинци крше примирје за Божић, гранатирана Макејевка