Насловна Најновије Стојковић: Наравно да смо разочарани, али Србија је послије 24 године играла...

Стојковић: Наравно да смо разочарани, али Србија је послије 24 године играла на ЕП

85
0

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је да је разочаран, као и навијачи елиминацијом са Европског првенства, али је додао да су „орлови“ први пут послије 24 године играли на ЕП и да нису „богом дани да сваког побједе“.

На конференцији за медије послије ремија (0:0) против Данске отворило је упитан је да ли постоји клаузула у његовом уговору због које би могао да напусти мјесто селектора прије времена.

– Није то питање за мене и не постоји никаква клаузула у уговору. Немам чега да се стидим. Али ово што се нисмо квалификовали, то је спорт. Страховит напредак у дефанизиви, свакодневно смо радили на томе и изгледа да смо успјели. Нема разлога за трагедију, нити ће икада бити трагедија – рекао је Стојковић.

Услиједило је питање о спорној ситуацији кад је Александар Митровић повучен за дрес у шеснаестерцу Данске.

– Тешко је са клупе видети и знати шта се тачно догодило. Видио сам да се жалио. Знамо да се такве ситуације дешавају у фудбалу. Играчи понекад осјећају и мисле другачије од судија – истакао је Стојковић.

Навијачи су звиждали „орловима“ на крају меча.

– Па и ја сам незадовољан исто. Захвалио бих се навијачима на великој подршци. Не очекујете да нас дижу у небо и да нас грле и љубе. Наравно да смо разочарани, али Србија је послије 24 године на Европском првенству, то што неко мисли да смо богом дани и да ћемо сваког да победимо, то су навијачке страсти. Пружили смо све што смо могли, не можемо никога да кривимо – закључио је Стојковић.

ИЗВОРТАНЈУГ, Фото: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr
Претходни текстТврдимићи: Џијуџицу клуб „Славија“ организовао излет за чланове и симпатизере, 25.6. (Видео)
Сљедећи текстИ данас нестабилно са локалним пљусковима и грмљавином