Насловна Вијести Република Српска Сутра могући пљускови и грмљавина

Сутра могући пљускови и грмљавина

207
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује претежно сунчано вријеме, током дана са кишом, пљусковима и грмљавином.

Ујутру на сјеверу и западу сунчани периоди уз постепено наоблачење које ће до средине дана донијети повремену слабу кишу. Температура ће бити мало нижа и пријатнија у односу на претходне врло топле дана.

На југу и истоку сунчано и врло топло. Послије подне нестабилно у већини предјела уз честе пљускове са грмљавином, а могуће су и локалне непогоде уз јаче пљускове и појаву града понегдје.

На крајњем југу Херцеговине остаје сунчано, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Вјетар слаб до умјерен сјеверног смјера. Јутарња температура од 18 до 24, на југу до 27, а највиша дневна температура од 29 до 35, на југу до 39 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Данас је било сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност. У централним и источним подручјима уз нешто облака, регистрована је киша, пљускови и грмљавина.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 17, Сарајево 22, Соколац 24, Калиновик, Чемерно 26, Хан Пијесак 27, Гацко 28, Кнежево 28, Мраковица, Иван седло 29, Сребреница, Вишеград и Невесиње 31, Дринић и Мркоњић Град 32, Рудо, Фоча, Шипово, Бихаћ, Бугојно, Ливно, Тузла и Зеница 33, Нови Град, Рибник, Србац, Добој, Градачац, Неум и Сански Мост 34, Бијељина и Билећа, Добој, Приједор, Требиње и Дрвар 35, Бањалука и Груде 36 и Мостар 40 степени Целзијусових. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстИзвјештај Окружном јавном тужилаштву против тројице Сокочана
Сљедећи текстЛокалне заједнице надлежне за повећање плата радника