Насловна Вијести Сервисне информације Сутра облачно са кишом мјестимично

Сутра облачно са кишом мјестимично

26
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/, сутра ће бити облачно у већини крајева. Слабе кише биће понегдје у Крајини и Херцеговини, док ће на сјевероистоку бити и сунчаних периода.

Јутарња температура ваздуха износиће од седам до 11, на југу до 14, у вишим предјелима од четири, а дневна од 16 до 21, на југу 24 степена Целзијусова.

Ујутро ће бити облачно, а слаба киша очекује се само понегдје у Крајини, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб вјетар промјенљив или источних смјерова, у Посавини током дана и умјерен углавном источних смјерова.

У Херцеговини и западним подручјима данас је било претежно сунчано, у осталим крајевима умјерено до претежно облачно уз постепено разведравање. У касним вечерњим часовима слаба киша очекује се на западу и сјеверозападу, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 10 степени, Калиновик 14, Рибник и Хан Пијесак 15, Бијељина, Кнежево, Мркоњић Град, Приједор и Соколац 16, Бањалука, Мраковица, Нови Град и Србац 17, Добој, Дринић, Зворник и Сребреница 18, Фоча и Сарајево 20, Рудо 21, Неум, Билећа и Гацко 22, Вишеград 23, те Требиње и Мостар 25 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстУ Коњицу пронађена и посљедња особа нестала у поплавама
Сљедећи текстВојна помоћ ЕУ – Украјини достигла 42 милијарде евра