Насловна Најновије Сутра отварање фестивала “Фејс 2024“ на Јахорини

Сутра отварање фестивала “Фејс 2024“ на Јахорини

47
0

Љетни фестивал „Фејс 2024“ на којем ће бити презентована љетна понуда Јахорине, биће отворен сутра на овој планини и трајаће до недјеље, 30. јуна, најављено је из Удружења хотелијера Јахорина.

Отварање фестивала планирано је у 17.00 часова у хотелу „Термаг“ на Јахорини, када ће се медијима обратити предсједник Удружења хотелијера Јахорина Александар Провић, директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић, градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић, директор Туристичке организације града Источно Сарајево Игор Иконић, као и директор УСАИД пројекта одрживог туризма у БиХ Феђа Беговић и блогер Роберт Дацешин.

Фестивал „Фејс 2024“ одржава се по први пут ове године у организацији Удружења хотелијера Јахорина и Олимпијског центра „Јахорина“ и усмјерен је према породици, али и према људима који желе активан одмор у природи и индивидуалцима.

Sve je spremno za FeJS festival, Jahorina će tri dana biti centar regiona - Biznis Info

„Фестивал ће понудити широку лепезу атракција, укључујући смјештај по сниженим цијенама, фестивал вина, ракије и пива, гастро-фестивал, те разне забавне
активности, концерте, као и зоне за породице. Такође, 40 учесника ће директно моћи да представе своје производе једној широкој маси посјетилаца фестивала“, наведено је у саопштењу.

Фестивал ће почети у петак, 28. јуна, занимљивим винским и ракија фестом у хотелу „Вучко“, а исте вечери биће одржан и концерт младе звијезде Марије Микић.

За суботу, 29. јун, припремљен је цјелодневни програм који почиње бесплатном вожњом гондолом за хотелске госте, организованим пјешачким турама са водичима, фејс пејтингом за најмлађе и забавним такмичењем за породице, које ће имати прилику да освоје прегршт занимљивих награда.

Од 14.00 часова почеће „Бир фејс“ на тераси ресторана „Колиба“ уз невјероватне крафт пиваре, али и наступ шест ди-џејева, док ће у вечерењим часовима све посјетиоце у хотелу „Лавина“ забављати финалисткиња Звезда гранда певачица Маја Јевтић.

За недјељу, 30. јуна гости ће имати прилику да уживају на гастро фестивалу у ресторану „Рајска врата“ на Јахорини или да посјете Ски-центар „Равна планина“, те испробају вожњу гондолом и посјете најновији Дино парк.

Током три дана трајања фестивала бесплатне су у вожње за госте који на планину долазе на један дана, са поласцима из Сарајева испред Земаљског музеја.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстВишковић: Војска Републике Српске одбранила српски народ у најтежим тренуцима
Сљедећи текстЗабрањено окупљање “Мирдита, добар дан“