Насловна Најновије Сутра претежно облачно и нестабилно са кишом

Сутра претежно облачно и нестабилно са кишом

29
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује претежно облачно и нестабилно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином.

У поподневним часовима очекује се постепени престанак падавина на сјеверозападу, док ће у осталим крајевима бити пролазне кише и пљускова са грмљавином, а локално су могуће и непогоде уз обилније падавине и појаву града.

На југу ће током већег дијела дана углавном бити сунчано вријеме уз промјенљиву облачност и повремену пролазну кишу или пљусак са грмљавином.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, промјенљивих смјерова, а приликом проласка падавинске зоне појачан, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха од 11 до 17, док ће максимална температура бити од 19 до 27 степени Целзијусових.

Данас у већини крајева преовладава умјерено до претежно облачно вријеме са повременом кишом и пљусковима.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Мраковица и Бјелашница десет, Бихаћ 13, Дринић 14, Бањалука, Кнежево, Нови, Град, Приједор, Рибник и Сански Мост 15, Србац и Градачац 16, Хан Пијесак и Иван Седло 17, Бијељина, Чемерно, Дрвар и Тузла 18, Добој, Мркоњић Град и Соколац 19, Сребреница и Сарајево 20, Зворник, Калиновик и Бугојно 21, Ливно 22, Гацко 23, Вишеград 24, Зеница 25, Рудо и Широки Бријег 26, Билећа, Требиње и Фоча 27, Мостар 29, те Неум 31 степен Целзијусов.

ИЗВОРсрна, фото илустрација РТРС
Претходни текстИсточно Ново Сарајево: Јавни позив за додјелу неповратних новчаних средстава за привреду
Сљедећи текстУ петак 14. јуна исплата социјалних давања у Српској