Насловна Вијести Источно Сарајево Сутра претежно сунчано, на истоку могући пљускови

Сутра претежно сунчано, на истоку могући пљускови

276
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити претежно сунчано и топлије вријеме, док су краткотрајни пљускови могући понегдје на истоку.

Јутро ће бити свјеже и претежно ведро уз умјерену облачност, понегдје око ријека са пролазном маглом, а у вишим предјелима хладно, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха од 10 до 17, на југу до 20, а максимална дневна од 27 до 33, у вишим пређелима од 23 степена Целзијуса.

Дуваће слаб до умјерен западни и југозападни вјетар.

Претежно сунчано и топлије вријеме очекује се и наредних неколико дана, уз послијеподневно наоблачење у појединим крајевима са кишом и пљусковима праћеним грмљавином, па локално може доћи и до непогода.

Данас је у већини крајева било умјерено до претежно облачно вријеме.

Температуре ваздуха измјерене у 14.00 часова: Бјелашница осам, Чемерно 15, Хан Пијесак 16, Соколац и Иван-седло 18, Гацко 19, Kнежево, Мраковица, Рудо и Сарајево 21, Фоча 22, Бијељина, Требиње, Шипово, Ливно и Тузла 23, Билећа, Мркоњић Град и Градачац 24, Добој, Рибник, Неум и Зеница 26, Бањалука, Нови Град, Србац и Сански Мост 27 и Приједор, Бихаћ и Груде 28 и Мостар 30 степени Целзијуса. 

ИЗВОРРХМЗ, фото Глас Српске
Претходни текстПреминуо генерал-мајор Бранко Билбија
Сљедећи текстУ шуми пронађено спаљено тијело мушкарца