Насловна Uncategorized Сутра свјежије него претходних дана

Сутра свјежије него претходних дана

182
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује претежно сунчано вријеме уз промјенљиву облачност и мало свјежије у односу на претходне дане.

На сјеверу ће ујутро и током пријеподнева бити облачније, а у осталим крајевима углавном ведро, уз појаву магле око ријека, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана очекује се претежно сунчано уз промјенљиву облачност и свежије него претходних дана, а на југу мало топлије, док се на западу у вечерњим часовима очекује пораст облачности.

Јутарња температура ваздуха од пет до 11 степени, у вишим предјелима од минус два, а дневна од 13 до 19, на југу до 23 степена Целзијусова.

Дуваће слаб сјеверни вјетар, на југу и планинама умјерен до јак, а у послијеподневним часовима промјенљивих смјерова.

У свим крајевима данас преовладава сунчано вријеме, али се у котлинама и уз ријечне токове дуже задржала магла, саопштили су из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница пет, Бугојно 16, Kалиновик, Бихаћ, Јајце и Тузла 17, Гацко, Соколац, Бијељина и Сарајево 18, Мркоњић Град, Градачац и Ливно 19, Невесиње, Рибник, Рудо, Вишеград, Приједор, Добој, Дрвар, Сански Мост и Зеница 20, Бањалука 21, Србац 22, Билећа и Неум 24, Требиње 25, а Груде и Мостар 27 степени Целзијусових.

ИЗВОРРХМЗ, фото Катера
Претходни текстОдјељење за оториноларинголију и цервикофацијалну хирургију Болнице „Србија“ богатије за специјалисту, доктора Милана Радоњу
Сљедећи текстГИК Добој најавио колективну оставку, притисци постали неподношљиви