Насловна Најновије Сутра сунчано и мало топлије

Сутра сунчано и мало топлије

107
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/, сутра се очекује претежно сунчано вријеме уз благи пораст темперетуре ваздуха, која ће на југу достићи 13 степени Целзијусових.

Јутро ће бити претежно ведро, суво и хладно, са слабим мразом, уз мјестимичну маглу и ниску облачност око ријека и по котлинама, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће претежно сунчано уз мали раст дневне температуре ваздуха, осим по котлинама, гдје ће због облачности и температурне инверзије остати свјежије.

Јутарња температура ваздуха биће од минус четири до два, на југу до пет, у вишим предјелима од минус седам степени, а дневна од четири до девет, на југу до 13 степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар, промјенљивог смјера.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Kалиновик и Мраковица минус два, Хан Пијесак, Србац, Добој, Приједор, Бањалука, Градачац и Сански Мост нула, Бихаћ и Бјелашница један, Соколац Мркоњић Град и Тузла два, Гацко, Рибник и Сарајево четири, Невесиње, Рудо, Бугојно и Ливно пет, Вишеград, шест, Дрвар и Зеница шест, Билећа, Мостар и Широки Бријег 10, Неум и Столац 11, Требиње 12 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстСахрањен Синиша Михајловић
Сљедећи текстДевет земаља ЕУ против ограничења цијена гаса