Насловна Вијести Република Српска Сутра сунчано и мало топлије

Сутра сунчано и мало топлије

169
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује сунчано и мало топлије вријеме, са дневном температуром ваздуха до 23 степена.

Јутро ће бити хладно и претежно ведро, а око ријека и по котлинама честа појава магле, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана преовладаваће сунчано вријеме уз благи пораст температуре и малу облачност, а у појединим предјелима, поготово на истоку, гдје се магла буде дуже задржала, биће хладније.

Јутарња темперетура ваздуха од четири до девет степени, на југу до 12, у вишим предјелима око нуле, а дневна од 15 до 23, у вишим крајевима од 11 степени Целзијусових.

Дуваће слаб сјеверни вјетар, на југу и планинама умјерен.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава дјелимично ведро вријеме, а слаби локални пљускови регистровани су у сјеверним, централним и источним подручјима.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Калиновик девет, Гацко и Соколац 11, Невесиње 13, Мркоњић Град, Рудо, Шипово, Сребреница, Дрвар, Бугојно, Јајце, Ливно и Сарајево 14, Фоча, Рибник, Вишеград, Бихаћ и Градачац 15, Бијељина и Тузла 16, Билећа, Добој, Зворник и Сански Мост 17, Србац, Приједор, Бањалука и Зеница 18, Широки Бријег 19, Требиње, Груде и Мостар 20, а Неум 22 степена Целзијусова.

Претходни текстАсфалтира се дио пута кроз кањон Таре
Сљедећи текстУплаћено по 750 КМ помоћи за 1.055 вишечланих породица