Насловна Најновије Сутра топлије са сунчаним интервалима

Сутра топлије са сунчаним интервалима

117
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/, сутра се очекује топлије вријеме са сунчаним периодима и промјенљиву облачност, уз дневну температуру ваздуха до 21 степен Целзијусов.

Јутро ће бити топлије и умјерено облачно, на југоистоку слаб мраз, а око ријека и по котлинама могућа је понегдје магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана очекује се топлије вријеме уз сунчане периоде и промјенљиву облачност, која ће се премјештати од запада ка југу и истоку, а током ноћи на сјеверу биће облачно и понегдје уз слабу кишу.

Јутарња температура ваздуха биће од минус један до пет, у вишим предјелима на истоку од минус три, а дневна од 14 до 21, у вишим крајевима од девет степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, западног и југозападног смјера.

Температура данас у 14.00 часова: Бјелашница минус шест, Чемерно и Kалиновик три, Хан Пијесак шест, Гацко, Мраковица и Соколац седам, Невесиње осам, Ливно девет, Бугојно 10, Билећа, Мркоњић Град, Шипово, Србац, Бијељина, Требиње, Сарајево, Широки Бријег и Тузла 11, Вишеград, Приједор, Бањалука, Груде, Неум, Столац и Зеница 12, Фоча, Рибник, Добој, Дрвар и Сански Мост 13, Зворник, Бихаћ и Мостар 14 степени Целзијусових.

ИЗВОРРХМЗ, фото илустрација
Претходни текстСоколац: Потребна још два документа за соларну електрану
Сљедећи текстВишковић: МУП предузима прописане радње на основу Вукановићеве кривичне пријаве