Насловна Најновије Тијана Бошковић посјетила учеснике Европског школског првенства у одбојци

Тијана Бошковић посјетила учеснике Европског школског првенства у одбојци

198
0

Најбоља одбојкашица свијета Тијана Бошковић посјетила је данас у Требињу око 250 учесника Европског отвореног школског првенства у одбојци, који долазе из шест земаља Европе.

Бошковићева каже да је задовољна чињеницом да је Требиње домаћин оваквог великог такмичења, да се оваква слика шаље широм Европе, додајући да се у Херцеговини осјећа сјајно, као и увијек.

„Срце ми је пуно кад видим овако велики број ђака и спортиста, надам се да ћемо опет имати прилику да се видимо“, рекла је Бошковићева новинарима.

Она је додала да то говори о томе да не треба бринути за будућност одбојке, те спортистима поручила да уживају у спорту и дружењу.

„Сигурна сам да су ових дана стекли велики број пријатеља и уживали у гостопримству у Херцеговини“, рекла је Бошковићева.

Она је додала да ће слободно вријеме у наредном периоду искористити да одмори са својом породицом и пријатељима у родној Билећи, након чега је очекују репрезентативне обавезе.

Бошковићева је истакла да јој је драго да је женски одбојкашки клуб „Гацко“ освојио титулу првака БиХ, наводећи да није изненађена тиме, јер Гацко има велику одбојкашку традицију.

Одбојкашки тренер Зоран Видаковић, који је био први тренер Тијане Бошковић, рекао је новинарима да он сада има трему кад стоји поред најбоље одбојкашице свијета.

Видаковић је подсјетио на почетке Тијане Бошковић у одбојци у родној Билећи, наводећи да је Бошковићева најприје тренирала карате.

„Прешла је на одбојку, одмах се видјело да је она таленат, али да има и икс фактор који је битан да би се било на овом мјесту“, рекао је Видаковић, истакавши да је и сестра Тијане Бошковић – Дајана Бошковић такође свјетска класа у одбојци.

У Требињу се одржава Европско отворено школско првенство у одбојци које је окупило око 250 учесника из шест земаља Европе. 

 

 

 

ИЗВОРсрна
Претходни текстЂерлек: Рањени дјечак наставља лијечење у Америци
Сљедећи текстЗа викенд промјенљиво и нестабилно вријеме