Насловна Најновије Топло током дана и у новогодишњој ноћи

Топло током дана и у новогодишњој ноћи

149
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује топло вријеме, као и током новогодишње ноћи.

Ујутру ће бити умјерено облачно, а у долинама ријека и по котлинама на сјеверу и истоку биће пролазне магле. Током дана преовладаваће мало до умјерено облачно вријеме, са сунчаним периодима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Постепено наоблачење услиједиће на југу и западу, те ће поподне и увече почети да пада слаба киша.

У новогодишњој ноћи биће топло и претежно суво, а само на југу и крајњем западу повремено ће падати киша.

У првом дијелу дана дуваће слаб и промјенљив, поподне и увече умјерен југозападни, а на планинама понегдје и јак вјетар.

Јутарња температура ваздуха од нула на истоку до седам на југу и западу, у вишим предјелима на истоку од минус три, а дневна од 10 до 17, у вишим предјелима и мјестима са маглом од шест степени Целзијусових.

Температура ваздуха у поноћ биће од четири на истоку до 11 на југу и западу, у вишим предјелима истока око један степен Целзијусов.

Данас у РС и ФБиХ преовладава облачно вријеме.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус један, Рудо четири, Вишеград, Фоча и Соколац пет, Хан Пијесак и Чемерно шест, Гацко и Зеница осам, Сребреница, Кнежево, Сарајево и Ливно девет, Нови Град, Шипово и Тузла 11, Добој, Мркоњић Град, Билећа и Мостар 12, Требиње, Приједор, Рибник и Неум 13, Србац и Бихаћ 14, Бијељина 15, те Бањалука 16 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна, фото илустрација РТРС
Претходни текстНаставник српског језика Мирослав Чаваркапа, добитник Светосавске награде
Сљедећи текстДом здравља Источно Сарајево: Током новогодишњих празника измијењен режим рада