Насловна Најновије Трећи Међународни сајам туризма у Бањалуци од 10. до 12. марта

Трећи Међународни сајам туризма у Бањалуци од 10. до 12. марта

150
0

Трећи Међународни сајам туризма „Бањалука 2023“, који ће бити одржан од 10. до 12. марта, окупиће више од 100 домаћих и иностраних излагача у тржном центру Делта планет.

– Очекује нас туристички спектакл, а Бањалука као домаћин има прилику угостити више од 300 туристичких радника из цијелог свијета. За овај сајам влада велико интересовање, тако да потражња превазилази излагачке капацитете – поручују из Туристичке организације града Бањалуке.

Тродневни сајамски дани бити обогаћени различитим догађајима који ће бити на задовољство излагача и посјетилаца.

– Из прве руке моћи ће се сазнати који су новитети у понуди, шта посјетиоци могу да очекују на дестинацијама које планирају посјетити, какве су цијене у хотелима, ресторанима, те пробати разноврсне делиције – наводе из Туристичке организације.

Званично отварање сајма је у петак, 10. марта, у 13.00 часова, а изјаве за медије планиране су по завршетку званичног дијела, саопштено је из Туристичке организације града Бањалука.

У суботу, 11. марта, током другог дана сајма биће уприличена додјела признања у неколико туристичких категорија.

Организатор сајма је „РС консалтинг енд трејд“ из Бањалуке, а партнер догађаја је општина Никшић из Црне Горе.

Покровитељи Међународног сајма су град Бањалука и Министарство спољне трговине и економских односа у Савјету министара, док је пријатељ сајма лидер на турском тржишту некретнина „Нови живот Турска“.

ИЗВОРртрс
Претходни текстОтклоњена већина кварова на електро мрежи
Сљедећи текстСредњошколци из Рогатице прикупили 2.580 КМ за лијечење Милоша Божовића