Насловна Најновије “Трново 2024”: „Е-Sports“ и „Кафе бар Ера“ убједљиви у групи Д, а...

“Трново 2024”: „Е-Sports“ и „Кафе бар Ера“ убједљиви у групи Д, а „Ajax“ из Никшића и Невесиње у групи Ц (ФОТО)

79
0

Петровдански турнир у футсалу “Трново” 2024” почео је 1. јула , а гледаоци су имали прилику да гледају утакмице групе Д и групе Ц.

Првог дана турнира гледаоцима у Трнову уприличена је одлична футсал представа, а за то су заслужне екипе из групе Д.

Екипа “Е-Sports” је остварила учинак од максималне три побједе, а овај фантастичан састав играча је показао да су први кандидати за титулу шампиона. Екипа “Кафе бар Ера” се публици представила са јако добром игром и борбеношћу, па ће ови момци бити изузетно тежак противник за све екипе у елиминационој фази.

У даљем такмичењу нећемо гледати екипе “Општину Калиновик” и “Електим Електроинвест Лепеница”, које су завршиле групну фазу на трећем и четвртом мјесту.

Другог такмичарског дана на програму су биле утакмице групе Ц.

Ситуација на табели показује да су три екипе имале по 6 бодова, па је на крају одлучила гол разлика у међусобним дуелима ове три екипе, на основу чега су пласман у елиминациону фазу обезбиједиле екипе КМФ Ajax из Никшића (г.р.: +1) и КМФ “Невесиње” из Невесиња (г.р.: 0).

Изузетно добру ноћ је имала екипа “Апотека Центар Здравља-Некретнине Радан” из Источног Сарајева (г.р.: -1), која на крају такмичења није имала среће и окончала такмичење у групној фази, иако су 2 минуте прије краја посљедње утакмице имали сигуран пролаз.

Екипа Општина Рогатица је била у дефициту са играчима, а млада постава момака је иако табеларно последња показала јако чврсту и квалитетну игру.

“Захваљујемо се свим екипама и нашим пријатељима на изузетном понашању и коректности, који су и ове године посјетили наш турнир и донијели добро расположење. Такође, желимо брз опоравак Николи Пандуревићу,играчу екипе Апотеке Центар Здравља-Некретнине Радан, који је задобио тежу повреду рамена у првој утакмици своје екипе.” истичу организатори турнира.

Такође, одиграла се и утакмица породица између Шешлија и Андрића, гд‌је су Андрићи остварили побједу од 3:1. Утакмица је одиграна у пријатељској атмосфери и надметању, а најатрактивнији потези вечери за публику су били голови најмлађих играча у саставима обје екипе.

Данас су на распореду утакмице групе А, док ће се одгођене утакмице групе Б одиграти 7. јула.

Наградни фонд турнира је 13.000,00 КМ.

За побједника турнира обезбијеђено је 9.000,00 КМ, за другопласираног 3.000,00 КМ, а за трећепласираног 1.000,00 КМ.

Предвиђене су награде за најбољег играча и голмана у износу од 150,00 КМ.

Генерални покровитељ турнира је Општина Трново, а технички организатор КМФ “Жељезница” из Трнова, нови премијерлигаш Босне и Херцеговине у футсалу.

 

ИЗВОРPrincip.news
Претходни текстДодик: Спремни излазимо на изборе и очекујемо побједу; Тужбе против чланова ЦИК-а (ВИДЕО)
Сљедећи текст„Бошњаци желе БиХ само за себе“ (ВИДЕО)