Насловна Uncategorized Уочи Свесрпског сабора сусрет званичника Српске и Србије; Потписани бројни меморандуми (ВИДЕО)

Уочи Свесрпског сабора сусрет званичника Српске и Србије; Потписани бројни меморандуми (ВИДЕО)

26
0

Поносни смо сваки пут кад видимо да Србија биљежи велике успјехе, а знамо и да је то увијек успјех Републике Српске, изјавила је српски члан Предсјендиштва БиХ Жељка Цвијановић на граничном прелазу Рача.

Цвијановић је нагласила да „управо овај почетак нашег саборовања обиљежимо заједно обилазећи градилишта и мост, као и ауто-пут који треба да нас спаја, као што нас и све друго спаја у свим областима“.

– Поносна сам прво на капацитет и потентност Србије која је у стању да има овако велике амбициозне пројекте. Имали смо прилику да се упознамо шта је све планирано, гдје се све изводе радови, шта је оно што се дешава у грађевинско-инфраструктурно-саобраћајном смислу кад је у питању територија Србије. Наравно оно што нас радује је то што неки од тих великих пројеката подразумијевају управо везу са Српском и  поносна сам на ту чињеницу – рекла је Цвијановић.

Цвијановић је истакла да је поносна и на чињеницу да смо „већ у претходном периоду доста тога реализовали када је у питању подршка која је ишла према нашим локалним заједницама инфраструктурни-саобраћајни пројекти, комунални пројекти“.

– Наше Владе су покренуле велике енергетске пројекте, да се на њима такође ради. Дакле много, много активности које нас везују и много активности које планирамо провести у наредном периоду – рекла је Цвијановић. 

Претходни текстСастанак Привредне коморе Српске и Србије: Интензивнија сарадња на дигитализацији компанија
Сљедећи текстЦвијановић: Сваки успјех Србије је и успјех Републике Српске; Рача: Сусрет делегација Српске и Србије – Мост који никада неће раздвојити братски народ (ФОТО/ВИДЕО)