Насловна Најновије Усвојена Одлука о куповини пословног простора за Туристичку организацију

Усвојена Одлука о куповини пословног простора за Туристичку организацију

271
0

Одборници Скупштине општине /СО/ Источна Илиџа данас су на ванредној сједници усвојили Одлуку о куповини пословног простора за смјештај информативног центра Туристичке организације Источна Илиџа, која ће дјеловати у оквиру градске туристичке организације.

На данашњој хитној сједници продужени су мандати вршиоцима дужности директора Центра за културу и информисање и Спортско рекреативног центра.

Продужени су мандати вршиоцима дужности чланова Управних одбора ових јавних установа, те вршиоцима дужности чланова Управног одбора Дома здравља Источно Сарајево.

Шеф клуба одборника СНСД-а Владимир Ћосовић рекао је да су подржали Одлуку о куповини пословног простора за смјештај информативног центра Туристичке организације, као и разрјешења и именовања одређених вршилаца дужности начелника и чланова управних одбора.

Он је подсјетио да је на претходној редовној сједници Скупштине одбијен амандман клуба одборника СНСД-а у вези са санацијом Цабиног моста, те упитао начелника Маринка Божовића за шта је утрошено 100.000 КМ које је општина Источна Илиџа добила од Владе Републике Српске.

Божовић је одговорио да су почетком године одборници усвојили Извјештај у којем је био садржан и овај износ средстава, које је Влада Републике Српске дозначила општини с циљем санације штете настале у поплавама. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстВласеница, Нова полицијска станица и централно спомен-обиљежје погинулим борцима(ВИДЕО)
Сљедећи текстЗа припреме шампионке Саре Ћирковић биће обезбијеђено 20.000 КМ