Насловна Најновије Ускоро нова амбуланта на Брусу

Ускоро нова амбуланта на Брусу

121
0

Најразвијенији, најперспективнији и напознатији туристички центар општине Источни Стари Град ускоро добија нову амбуланту за потребе становништва и посјетилаца олимпијске планине Требевић.

Квалитетна здравствена заштита свих посјетилаца, али и становника општине Источни Стари Град, у врху је приоритета рада општинске администрације. Свјесни чињенице да је планина Требевић омиљено мјесто бројних посјетилаца којих је из године у годину све више, потреба за реализацијом једног оваквог пројекта је од велике важности. Будућа амбуланта ће бити смјештена на излетишту на Брусу, а биће опремљена новом и савременом опремом.

Посебност ове амбуланте, осим прелијепог амбијента на којем је смјештена, је и то што ће посједовати и теренско возило, чиме се повећава спремност за брже интервенције на свакој врсти терена. У току је тендер за куповину једног таквог теренског возила, медицинске опреме и канцеларијског намјештаја, а комплетан процес финансира Европска унија у Босни и Херцеговини. Инвестиција се реализује у склопу пројекта “EU 4 Local Communities”.

ИЗВОРопштина источни стари град
Претходни текстКинотека посвећена филмовима снимљеним по драмским комадима Тенесија Вилијамса
Сљедећи текстУ понедјељак о даљем лијечењу Милоша Божовића