Насловна Вијести Ухапшено седморо осумњичених за шверц цигаретамa

Ухапшено седморо осумњичених за шверц цигаретамa

239
0

Припадници Агенције за истраге и заштиту БиХ данас су на подручју Источне Илиџе, Коњица, Мостара, Пелагићева, Широког Бријега и Илијаша лишили слободе седам лица због сумње да су починили кривична дјела организовани криминал у вези са кривичним дјелом недозвољени промет акцизних производа.

У саопштењу се прецизира се да је током реализације акције „Регина“ извршен претрес стамбених објеката, лица и покретних ствари на осам локација.

Приликом претреса откривени су и привремено одузети предмети који могу послужити као доказ у даљем поступку и то: 8.260 кутија цигарета које нису обиљежене контролним и порезним маркицама на начин прописан порезним законодавством БиХ, 385 пе-ве-це врећица напуњених резаним дуваном тежине око 0,5 килограма, 30 килограма резаног дувана, пет пакета филтера за цигарете, три пунилице за цигарете, 10 мобилних телефона са припадајућим СИМ картицама.

Истражне радње су реализоване по наредбама Суда и Тужилаштва БиХ, у сарадњи са полицијским службеницима МУП-а Републике Српске и МУП-ова Кантона Сарајево, Херцеговачко-неретванског кантона и Западно-херцеговачког кантона.

ИЗВОРсрна
Претходни текстКаменован путнички воз између Рамића и Бањалуке
Сљедећи текстСкрнављење манастира Жича – чин вандализма и непоштовање културе