Насловна Најновије У акцији „Ескадрон“ ухапшено 19 лица због дроге; Рањен припадник САЈ-а (ФОТО/ВИДЕО)

У акцији „Ескадрон“ ухапшено 19 лица због дроге; Рањен припадник САЈ-а (ФОТО/ВИДЕО)

82
0
У акцији „Ескадрон“ ухапшено је 19 особа из Бањалуке, а укупно је заплијењено око 900 грама бијелог прашка налик кокаину, око 1,1 килограм марихуане и 35.000 КМ, рекао је начелник ПУ Бањалука Ђурица Вукелић.
 

Навео је да је у акцији учествовало 170 полицајаца, те да је у реализацији акцији рањен један припадник Специјалне антитерористичке јединице.

Вукелић је на конференцији за новинаре истакао да је акција мјесецима вођена у сарадњи са Окружним јавним тужилаштвом у Бањалуци, те да су по наредби суда данас извршени претреси на више локација.

– Ухапшено је 19 особа, једна се налази у притвору, док се за двије особе трага. Током акције укупно је заплијењено око 900 грама бијелог прашка налик кокаину, око 1,1 килограм марихуане и 35.000 КМ. Такође пронађена је и одузета опрема за паковање, више дигиталних вага, мобилних телефона и других предмета који могу послужити као доказ у даљем поступку – рекао је Вукелић.

Из ПУ Бањалука наведено је да су слободе лишени В.М., Б.Ђ., А.Ћ., Д.П., М.Л., Г.С., С.С., М.Ћ., В.М. М.Т., М.Б., Д.Ј., Д.П., А.Р., Б.М., А.П., З.В., З.Б. и М.Р. сви из Бањалуке, због постојања основа сумње да су починила кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога.

ИЗВОРртрс
Претходни текстВук Ласица предсједник Општинског одбора Пале Републичке странке Српске (Видео)
Сљедећи текстКовачевић: Из опозиције се стално заскакују на Додика, али не могу јадни да доскоче