Насловна Најновије У Београду почело представљање новосезонске понуде ОЦ “Јахорина“

У Београду почело представљање новосезонске понуде ОЦ “Јахорина“

214
0

Олимпијски центар „Јахорина“, уз подршку Представништва Републике Српске у Београду, почео је данас промоцију своје зимске понуде.

Представници Олимпијског центра кроз разговор и дружење са Београђанима и посјетиоцима тржног центра „Ушће“, данас и сутра у термину од 12.00 до 20.00 часова, представљају адуте за предстојећу туристичку сезону.

Бренд и маркетинг менаџер Олимпијског центра „Јахорина“, Јелена Шкрба, најавила је да посјетиоце олимпијске љепотице у сезони, која почиње 1. децембра, чекају бројна пријатна изненађења.

„Припремамо много нових садржаја, који ће обрадовати скијаше. То су нове стазе са новим освјетељењем и лифтовима, као и стаза за санкање, која је намијењена дјеци“, изјавила је Шкрба Срни.

Она је напоменула да ће Олимпијски центар „Јахорина“, као један од водећих ски-центара у Европи, у предстојећој сезони радити пуним капацитетима.

„Веома је важно то што код нас сезона дуже траје, јер имамо осњежавање које омогућава скијање и када је температура у плусу“, истакла је Шкрба.

Према њеним ријечима, Олимпијски центар спремио је специјално изненађење за посјетиоце промоције у „Ушћу“ у виду попуста на услуге од 10 одсто.

ИЗВОРсрна,
Претходни текстСарадња са републичким институцијама била би важна за град
Сљедећи текстГусларско вече 11. новембра у Палама