Насловна Вијести Република Српска У Бијељини сутра отварање Првих сусрета васпитача

У Бијељини сутра отварање Првих сусрета васпитача

352
0

У Бијељини ће сутра бити отворени Први сусрети васпитача и стручних сарадника Републике Српске о теми „Вртић као отворени систем – искуства и изазови, најављено је из Министарства просвјете и културе Српске.

Сусрети ће у Етно-селу „Станишићи“ трајати до недјеље, 26. јуна, а окупиће више од 200 васпитача, стручних сарадника, руководилаца предшколских установа и дрyгих релевантних људи из предшколског система образовања из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије и Црне Горе.

„Окупиће оне који својим дјеловањем доприносе креирању практичног знања и самим тим утичу на квалитет рада у васпитно-образовном процесу у Републици Српској и земљама у окружењу“, наводе из Министарства.

Свечаном отварању сусрета у 12.30 часова у Хотелу „Рас“ присуствоваће помоћник министра за предшколско и основно васпитање и образовање Српске Наташа Цвијановић.

Сусрети се одржавају у организацији Удружења васпитача и стручних сарадника Републике Српске, а под покровитељством предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЦвијановићева у Власеници, Хан Пијеску и на Палама
Сљедећи текстШеранић на Палама, у Фочи и Чајничу