Насловна Најновије У источним крајевима коловози су мокри и клизави

У источним крајевима коловози су мокри и клизави

210
0

Саобраћај се у Републици Српској одвија несметано, а у источним крајевима коловози су мокри и клизави. У котлинама и дуж ријечних токова, мјестимично, магла смањује видљивост. Возачима савјетујемо опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

Због минерских радова на магистралном путу Сарајево-Фоча, дионица Трново-Миљевина у кањону ријеке Бистрице у периоду од 03.05.2023. до 03.06.2023. долазиће до поврмене обуставе саобраћаја у времену између 11:00 и 15:00 часова у трајању од два пута по 5-7 минута.

На маг.путу М-19 Подроманија-Сумбуловац у мјесту Мокро, саобраћај се одвија успорено.
Због извођења радова на санацији клизишта саобраћај се на дионици маг. пута Фоча-Горажде у мјесту Филиповићи (на самој линији разграничења), одвија отежано, једном саобраћајном траком (урађеном привременом заобилазницом у дужини 150 метара) уз постављену саобраћајну сигнализацију.

Због извођења радова, биће измијењен режим у одвијању саобраћаја на дионици магистралног пута М-I 109 Брод на Дрини 2-Врба у тунелу Чемерно. ( од 01.03. до 01.07.2023. године)  – На мосту Краља Александра у општини Рудо, на путном правцу М II-507 Бродар-граница РС/РСР (Рудо) забрањен је саобраћај за теретна возила укупне масе преко 10 тона, док се за путничка возила ограничава брзина кретања на 20 км/х.-Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

На граничним прелазима  нема дужих чекања приликом преласка границе.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстПретежно облачно са локалним пљусковима
Сљедећи текстДводневни дјечији сајам