Насловна Најновије У недјељу нестабилно уз честу кишу са грмљавином

У недјељу нестабилно уз честу кишу са грмљавином

100
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ у недјељу ће бити нестабилно вријеме уз честу кишу и пљускове са грмљавином, а у појединим подручјима очекују се обилније падавине.

Пријеподне ће бити претежно облачно и вјетровито вријеме уз кишу на западу и понегдје на југу, а у осталим предјелима промјенљиво облачно, повремено уз сунчане периоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће нестабилно уз честу кишу и пљускове са грмљавином који ће се премијештати од југозапада ка осталим предјелима.

Обилније падавине очекују се на сјеверу, сјеверозападу Херцеговине и у Крајини, што локално може условити и појаву бујичних поплава, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, источни и југоисточни, а послије подне у Херцеговини и западним подручјима јаки удари југоисточног вјетра.

Јутарња температура ваздуха биће од седам до 14, на југу до 17, а највиша дневна од 14 до 20, на сјевероистоку до 23 степена Целзијусова.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница два, Чемерно девет, Хан Пијесак 10, Гацко, Калиновик 11, Соколац 13, Широки Бријег 14, Фоча, Бихаћ, Мостар 15, Билећа, Мркоњић Град, Рудо, Ливно, Сарајево, Сански Мост 16, Бањалука, Вишеград, Нови Град, Приједор, Рибник, Сребреница 17, Требиње 18, Шипово, Неум, Тузла 19, Бијељина, Градачац, Зеница 20, Добој 21 степен Целзијусов.

ИЗВОРртвис
Претходни текстТакмичари џиу џицу клуба „Славија“ на Међународном турниру у Лозници
Сљедећи текстДруга генерација Ниже реалне гимназије обиљежила 68 година матуре