Насловна Вијести Источно Сарајево У понедјељак о ребалансу и полугодишњем извршењу буџета

У понедјељак о ребалансу и полугодишњем извршењу буџета

231
0

Одборници Скупштине града Источно Сарајево разматраће у понедјељак, 5. септембра, извјештај о извршењу градског буџета за шест мјесеци, као и одлуку о приједлогу ребаланса буџета за ову годину.

Приједлогом ребаланса буџета града Источно Сарајево за ову годину утврђен је укупан буџет од 15.325.165 KМ, који је повећан у односу на Нацрт ребаланса за 290.000 KМ, саопштено је из Градске управе.

На дневном реду скупштинског засједања, наћи ће се информација о имплементацији плана за отклањање неправилности и недостатака утвђених у извјештају Главне службе за ревизију јавног сектора Републике Српске, као и информације о функционисању јавних комуналних предузећа, одржавању чистоће и управљању отпадом на подручју града.

Скупштина града ће разматрати и стање у области запошљавања и реализацији Програма запошљаваља на подручју града Источно Сарајево за 2021/2022. годину.

Пред одборницима ће се наћи и информације о изградњи инфраструктурних објеката на подручју града по просторно-планској документацији и о судским споровима које води град Источно Сарајево.

Сједница ће почети у 10.00 часова.

ИЗВОРсрна, град Источно Сарајево
Претходни текстЦеста до Требевића завршена прије рока
Сљедећи текстТрново: Kод мушкарца из Кантона Сарајево пронађени дрога и пиштољ