Насловна Најновије У Рогатици проширују обданиште за двије нове просторије

У Рогатици проширују обданиште за двије нове просторије

200
0

Проширење Дјечијег вртића „Бамби“ у Рогатици је у току и након радова имаће двије нове просторије, рекао је данас Срни начелник општине Милорад Јагодић.

Јагодић је данас посјетио градилиште и том приликом изразио наду да ће радови, ако дозволе временски услови, бити завршени у наредних 90 дана, чему ће се највише обрадовати родитељи више од 35 малишана чекају мјесто.

Он је подсјетио да је Влада Републике Српске средином ове године донијела одлуку да за проширење вртића издвоји 150.000 KМ, јер се указала потреба за проширењем капацитета.

Директор Дјечијег вртића „Бамби“, Наташа Дувњак, рекла је да ће вртић добити двије нове радне просторије, укупне површине 120 метара квадратних, што је довољно за додатне двије групе малишана.

„За нашу установу, дјечицу и њихове родитеље, ово проширење значи много, јер имамо велику листу чекања и одмах ћемо моћи да формирамо још двије васпитне групе“, рекла је Дувњакова Срни.

Она је навела да у овој установи тренутно борави 98 малишана у четири васпитне групе.

Објекат рогатичког вртића „Бамби“ реновиран је и 2019. године, захваљујући подршци предсједника Републике Српске, Жељке Цвијановић.

ИЗВОРсрна, општина Рогатица
Претходни текстУ четвртак акција добровољног давања крви
Сљедећи текстБореновић, Шаровић и Вукановић предали кривичне пријаве у Тужилаштво БиХ