Насловна Најновије У Српској заражено 17 особа

У Српској заражено 17 особа

199
0

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској, у посљедња 24 часа у Институту за јавно здравство Републике Српске, Универзитетском клиничком центру Републике Српске, Универзитетској болници у Фочи и у болницама Св. Врачеви у Бијељини и Св. апостол Лука у Добоју извршено је тестирање 89 лабораторијских узорака, а вирус корона потврђен је код 17 особа.

Ради се о осам мушкараца и девет жена, од којих је седам млађе, четири средње и шест старије животне доби.

Према мјесту пребивалишта, шест особа је из Бањалуке, по двије из Бијељине, Лакташа, Прњавора и Челинца по једна из Кнежева, Новог Града и Српца.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављен је један смртни случај. Ради се о мушкарцу, средње животне доби из Угљевика.

До сада је у Републици Српској потврђено 119.636 случајева вируса корона, а преминуло је укупно 6.567 особа код којих је потврђен тест на вирус корона.

У Републици Српској, тестирано је укупно 445.029 особа.

Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 80, у Универзитетском клиничком центру Републике Српске 57, а у осталим болницама 23. На респиратору су три особе (Универзитетски клинички центар Републике Српске).

ИЗВОРртрс
Претходни текстУхапшено шест лица осумњичених за преваре и прање новца
Сљедећи текстНови талас епидемије очекује се сљедеће седмице