Насловна Вијести Република Српска У Српској у посљедња три дана 49 новозаражених

У Српској у посљедња три дана 49 новозаражених

230
0

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској, у посљедња три дана, у Институту за јавно здравство Републике Српске, Универзитетском клиничком центру Републике Српске, Универзитетској болници у Фочи и у болницама Св. Врачеви у Бијељини и Св. Лука у Добоју извршено је тестирање 205 лабораторијских узорака, а вирус корона потврђен је код 49 особа.

Према мјесту пребивалишта, 1. 7. 2022. године, пријављено је 14 особа из Бањалуке, шест из Бијељине, двије из Котор Вароша и по једна из Вишеграда, Лакташа и Шамца.

У посљедња два дана пријављено је 16 особа из Бањалуке, двије из Лакташа и по једна из Бијељине, Кнежева, Милића, Мркоњић Града, Челинца и Шипова.

У посљедња три дана, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављен је један смртни случај. Ради се о мушкарцу, старије животне доби, из Приједора.

До сада су у Републици Српској потврђена 112.564 случаја вируса корона, а преминуло је укупно 6.385 особа код којих је потврђен тест на вирус корона.

Републици Српској, тестирано је укупно 427.190 особа.

Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 68, у Универзитетском клиничком центру Републике Српске 44, а у осталим болницама 24. На респиратору су двије особе (УКЦ Републике Српске).

ИЗВОРинститут за јавно здравство рс
Претходни текстОтворена љетна туристичка сезона, најуспјешнији викенд на Јахорини
Сљедећи текстОд сутра онлајн регистрација младих за једнократну помоћ од 100 КМ