Насловна Вијести Република Српска У суботу скуп некадашњих припадника 65. Заштитног моторизованог пука

У суботу скуп некадашњих припадника 65. Заштитног моторизованог пука

250
0

Традиционално годишње окупљање некадашњих припадника 65. Заштитног моторизованог пука Главног штаба Војске Републике Српске биће одржано у суботу, 23. јула, на Хан Пијеску, најављено је из удружења ветерана ове јединице.

У саопштењу се наводи да ће скуп почети у 10.30 часова постројавањем ветерана ове јединице у порти Цркве Светог Пантелејмона на Хан Пијеску, гдје ће бити служен парастос страдалим припадницима пука.

Ветерани јединице ће у присуству породица страдалих припадника јединице, преживјелих припадника јединице, званица и гостију посјетити спомен-собу на Хан Пијеску у којој су постављене фотографије погинулих припадника 65. Заштитног моторизованог пука, те положити вијенце и цвијеће у спомен-соби и на споменику у Хан Пијеску.

Традиционално годишње окупљање и помен организује Удружења ветерана 65. Заштитног моторизованог пука Главног штаба Војске Републике Српске уз помоћ и подршку Министарства рада и борачко-инвалидске заштите, општине Хан Пијесак и општинске Борачке организације. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстДодик посјетио Зид Плача (ФОТО)
Сљедећи текстТридесет година од одбране Војковића, Грлице и Крупца