Насловна Најновије У току припреме МУП-а Српске за свечани дефиле у Источном Сарајеву

У току припреме МУП-а Српске за свечани дефиле у Источном Сарајеву

162
0

Министарство унутрашњих послова Републике Српске поводом прославе 9. јануара, Дана, Републике Српске предузима планске и појачане мјере безбједности у циљу одржавања повољног стања безбједности на подручју Републике Српске како би се овај празник прославио мирно и без инцидената, закључено је данашњем састанку Штаба безбједносне акције „Дан Републике Српске 2023“.

Састанку Штаба присуствовао је и министар унутрашњих послова Републике Српске Синиша Каран, којег је директор полиције Републике Српске Синиша Кострешевић, као руководилац Штаба информисао о свим активностима које се предузимају са безбједносног аспекта, али и о активностима које се предузимају у вези са организацијом свечаног дефилеа МУП-а који ће се одржати 9. јануара у Источном Сарајеву.

Каран је нагласио да треба предузети све безбједносне мјере и радње како би планирани догађаји у Бањалуци и Источном Сарајеву протекли мирно, те позвао грађане Републике Српске да дођу у Источно Сарајево 9. јануара и да својим присуством увеличају Дан Републике Српске и сам свечани дефиле МУП-а Републике Српске, саопштио је МУП.

ИЗВОРсрна
Претходни текстНовак Ђоковић вечерас стиже у Аустралију
Сљедећи текстАкција „Шакал“: Девет осумњичених предати Тужилаштву