Насловна Најновије У току разговори о Пешићевом останку на мјесту селектора кошаркашке репрезентације Србије

У току разговори о Пешићевом останку на мјесту селектора кошаркашке репрезентације Србије

58
0

Трофејни кошаркашки тренер Светислав Пешић, потврдио је да се разговара са Кошаркашким савезом Србије о његовом останку на мјесту селектора, али да ништа не може да обећа.

„Меридијан спорт“ објавио је данас, да је нови предсједник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић, договорио са Пешићем продужетак сарадње до завршетка Европског првенства 2025. године.

„Све што је стигло до јавности, па и представника медија, стигло је и до мене. Оно што је једино тачно је да се разговара и проналазе могућности због мојих већ преузетих ранијих обавеза. Стварно не могу ништа да обећам“, рекао је Пешић за „Спорт клуб“.

Пешић је раније рекао да не планира да настави да води мушку селекцију, док је Човић по доласку на чело Кошаркашког савеза Србије истакао да му је примарни циљ да задржи популарног Карија.

Кошаркашки репрезентативци Србије, међу којима капитен Богдан Богдановић и најбољи кошаркаш свијета Никола Јокић, поручили су да би вољели да наставе сарадњу са Пешићем са којим су освојили бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу, те сребро на Свјетском првенству у Манили.

ИЗВОРсрна, фото илустрација Глас Српске
Претходни текстНа Палама одржан први меморијални турнир у малом фудбалу “Михаило Дробњак“, РТВИС, 17.10.2024. (ВИДЕО)
Сљедећи текстДодик: Аутопут Брчко – Бијељина до јесени 2026. године