Насловна Најновије У уторак вјетровито и облачно са јачим падавинама на југу

У уторак вјетровито и облачно са јачим падавинама на југу

108
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће преовладавати облачно и вјетровито вријеме са јачим падавинама на југу, док ће у осталим предјелима бити слабија и повремена киша.

Послије подне ће падавине јачати на југу гдје ће бити и пљускова са грмљавином, те ће се киша ширити ка већини предјела.

Јача киша падаће и у Сарајевско-романијској регији и на југозападу, а најмање падавина очекује се на крајњем сјеверу и сјевероистоку.

Минимална температура ваздуха биће од четири до десет, у вишим предјелима од један, а дневна од седам до 15, а у вишим предјелима од четири степена Целзијусова.

Дуваће умјерен и јак вјетар јужног смјера, а послије подне и увече очекују се олујни удари југа, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус три, Мраковица један, Гацко и Чемерно два, Хан Пијесак четири, Приједор, Нови Град, Дрвар, Иван седло и Ливно пет, Бањалука, Вишеград, Невесиње, Рибник, Србац, Бихаћ и Сански Мост шест, Кнежево, Рудо, Бугојно и Зеница седам, Билећа, Мркоњић Град, Соколац осам, Добој, Требиње, Шипово и Сарајево девет, Бијељина, Градачац и Широки Бријег десет, Зворник и Мостар 11, Столац 12, Неум и Тузла 13, те Сребреница 14 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПотврђено да четири делегата СНСД-а и један СДС-а иду у Дом народа Парламента БиХ
Сљедећи текстОдржан хитан састанак Штаба за ванредне ситуације општине Источно Ново Сарајево