Насловна Најновије Финале Лиге шампиона дефинитивно у Истанбулу

Финале Лиге шампиона дефинитивно у Истанбулу

154
0

Финале Лиге шампиона ће се дефинитивно играти у Истанбулу 10. јуна, потврдила је саопштењем Европска фудбалска федерација (УЕФА) и тако демантовала информације енглеског „Дејли мејла“ да има резервну опцију због могућих нереда у Турској послије предсједничких избора који ће бити одржани 14. маја.

– Утакмица ће се одиграти у Истанбулу 10. јуна, као што је и планирано – наводи се у саопштењу УЕФА и додаје: „Не водимо никакве разговоре у другом смислу с политичким институцијама, владама или националним фудбалским савезима“.

Истанбул је требало да буде домаћин финалних утакмица 2020. и 2021. Тада је изгубио домаћинство због пандемије вируса корона, па су се финала Бајерн – Пари Сен Жермен и Челси – Манчестер Сити играла у Лисабону, односно Порту.

Финалисти овогодишње Лиге шампиона биће познати послије реванш утакмица полуфинала које су на програму у уторак и сриједу.

Интер у уторак брани побједу од 2:0 против градског ривала Милана, а Манчестер Сити и Реал се састају на „Етихаду“ послије мадридских 1:1.

ИЗВОРтанјуг
Претходни текстНародна библиотека ,,Бранко Чучак“ у Хан Пијеску обиљежила 100 година постојања (ВИДЕО)
Сљедећи текстПротест „Србија против насиља“ у Београду