Насловна Најновије Фочанка Верица Михајловић међу најљепшим дјевојкама Европе

Фочанка Верица Михајловић међу најљепшим дјевојкама Европе

131
0

Пласман у финале избора за Мис Босне и Херцеговине и Мис Европе Верици Михајловић из Фоче много значи, јер ће се наћи раме уз раме са најљепшим дјевојкама Старог континента.

Прелијепа Фочанка за Радио Фочу каже да ће јој ова два такмичења отворити врата у свијету моде и манекенства. Већ је позвана на филмске фестивале у Кану и Венецији.

„У будућности, када год будем жељела да се пријавим за неко такмичење, учешће на избору за Мис Европе свакако ће ми олакшати пролазак и отворити многа врата. Већ сам позвана на Версаче фешн шоу (Versace Fashion Show) као и на Кански и Венецијански фестивал. Биће лијепих дешавања у скоријој будућности“.

Поред пласмана за Мис Европе, ова млада Фочанка на финалном избору за Мис Босне и Херцеговине, бориће се за престижну титулу најљепше дјевојке наше земље и пласман за Мис свијета који се ове године одржава у Вијетнаму. За Верицу, највећа част је престављати свој град додајући како ће конкуренција бити јака, али било која дјевојка да побједи заслужено ће понијети титулу најљепше у БиХ.

„Све дјевојке које се пријављују за Избор за Мис БиХ веома су лијепе и која год да побиједи биће то заслужено. Иако вјерујем у себе, немам велика очекивања, нека буде како жири одлучи, али свакако велика ми је част представљати Фочу на овом великом такмичењу“.

Ова османестогодишња Фочанка, која се манекенством почела бавити са 14 година, истиче да је модне писте, фотографисања и путовања нису промијенили, већ да је обична средњошколка која се ни по чему не истиче у односу на своје вршњаке.

„Бавећи се манекенством обишла сам бројне земље, упознала много људи и то је једно прелијепо искуство. Али поред тога, сматрам да се не истичем ни по чему од осталих дјевојака и уопште од мојих вршњака, јер ја сам иста као и прије четири године када сам тек почела да се бавим овим послом. Трудићу се да останем иста и у будућности“, рекла је Верица за Радио Фочу.

Финални избор за Мис Европе, послије којег ће Веричино лице красити бројне часописе, одржава се сваке године у Бечу.

ИЗВОРРадио фоча
Претходни текстРијека Босна поцрвењела, грађани забринути
Сљедећи текстДелегација општине Источно Ново Сарајево присуствовала прослави Дана града Врања