Насловна Најновије Фудбалери Славије са освојеним бодом вратили се из Бијељине

Фудбалери Славије са освојеним бодом вратили се из Бијељине

230
0

Фудбалери Славије са освојеним бодом су се вратили из Бијељине одигравши против Радника у дербију 2:2. По свему виђеном, заслужен бод, а да је било мало више концентрације могли су гости можда и до пуног плијена у Семберији.

Ипак, не жале Соколови превише, да им је неко понудио бод пред гостовање појачаном Раднику вјероватно би и прихватили с обзиром на то какве су проблеме имали са играчким кадром уочи овог гостовања. Јунак Славије је двоструки стријелац, Стефан Арбиња, који са два поготка у равници стиже до седмог у сезони и учвршћује своје прво мјесто на листи најбољих клупских стријелаца.

– Одиграли смо добар меч. Углавном смо урадили оно што је од нас тражено и на крају смо стигли до бода. Задовољни смо, морамо бити. Јесмо имали и неке шансе за трећи, можда негђе остаје жал што смо брзо након постигнутих голова и примали, али то је фудбал. Све у свему срећни смо што остајемо непоражени на овом гостовању и сигурно да ће нам овај бод много значити на самопоуздању, нарочито због тог првог пораза код куће од Слободе, рекао нам је Стефан Арбиња.

Утакмица против Радника била је и свечана јер су домаћи навијачи, популарни „Инцидент“ славили 23. рођендан групе.

– Честитам им и овом приликом рођендан. Знамо у каквом су односу са нашим навијачима, који су такођер били са нама у Бијељини као и обично и била је ово права фудбалска атмосфера. Драго ми је и да смо због наших навијача остали непоражени у овом дербију.

Пред Славијом је сада мини пауза, јер је утакмица против Алфа Модриче одложена, тако да ће Соколови на терен у сриједу када ће гостовати Љубићу.

ИЗВОРSportDC
Претходни текстКошаркаши Србије играју на Акрополис купу са Италијом и Грчком уочи СП
Сљедећи текстУченици СШЦ “Источна Илиџа”, освојили злато на Регионалном такмичења у кошарци